Хамалите разчистиха апартамента ми

Хамалите разчистиха апартамента ми

Това твърдение може да бъде чуто от много хора, които са използвали професионалните услуги на хамали, не просто товаро-разтоварачи а хора грижещи се за почистване, за съхранение на отделни вещи в кашони, пакетажни услуги, транспортни дейности и какви ли не още неща помагащи животът ни да бъде по-подреден и съответно по-качествен. Хамалски услуги не значат само премествания, дори не значи само вдигане на каси, обработка на багажи, това е един низ от трудови ангажименти можещ да служи като образец за желанието на даден слой от бизнеса да извършва истински качествени намеси в домовете и работните места на хората.

Какво можем да направим за вашият дом

Всички ненужни предмети, стари и увехтели картини, неработещи телевизори, аудио системи или обзавеждане като гардероби, рухнали и потрошени, непотребни перални и хладилници ще бъдат изнесени от вашият дом на раменете на нашите екипи. Тези пречещи ви и крайно неприятни вещи и мебели завещани от време оно ще бъдат премахнати от местата на които живеете или работите за да се освободи пространство за задължителното според нас осъвременяване с новите ви, свежи и практични новозакупени материали.

Още за почистването на домовете

Освен, че можем да измъкнем старините, които сте оценили като “бреме” можем да предложим да разчистим и вашите мазета, общи стаии на блокови кооперации, вътрешни пристройки и други. Това, което трябва да направите е да се обадите на Хамали NAME и да ни запознаете с конкретната обстановка и това, което искате да свършим за вас.Хамалите ни могат всичко само ги провокирайте и им дайте начин да се изяват в най-добрата си светлина, това ще доведе до един наистина успешен край за поръчката ви.

hamaliname39ge.jpg

Хайде пак за Хамали NAME

Обобщаваме хамали NAME е фирма предлагаща транспортни услуги за преместване, почистване, опаковане, складиране, палетиране и още много. Всички тези наши предложения са достъпни благодарения на съществуващият ни сайт, вижте подробностите в него и избирайки нужното се свържете с нас за да дойдем и да започнем работният процес.


Log out of this account

Leave a Reply

Call Now ButtonОбади се сега