Събрание на Хамали NAME

Събрание на Хамали NAME

На 25.02.2011 година се състоя събранието на ръководният екип за сайта Хамали.name предоставящ информация относно най-добрите възможности за избор на фирми за товарно-разтоварни приоритети за обществеността.На сбирката ни нашите администратори се срещнаха с партньорите си и коментираха събитията случващи се около предложените услуги в страната.Прочетете част от дискусията ни и си извадете изводи, като винаги сте добре дошли да наемете работна ръка за нуждите ви директно от нашите страници.

Дискусия – транспорт

При повдигането на темата за транспорта всички наши партньори заявиха пълната си готовност да предложат най-съвременните товарни коли за вашите изисквания както за преместване така и за други предпочитания, при наем и помощ за строителството. Винаги сме споделяли, че когато става въпрос за пренос на имущество нашите камиони могат да се справят с поръченията ви, нещо повече ние ще стигнем навсякъде където си пожелаете, бързо, комфортно и сигурно. Персоналът, който ще добавим при работата за вас ще се състои от изградени специалисти в областа на спедицията и ще отговаря за всяко едно свое действия спрямо договорените с вас условия. Вижте и допълнително прибавените към сайта ни възможности за извършване на международен транспорт в Европа и то на перфектна и конкурентна цена за странта ни.

hamaname.jpg

Дискусия – хамали

Темата бе отворена и развита според различните разбирания на общественото ползване за определението хамалин. Реши се да продължаваме да наричаме хората работещи тежка физическа работа хамали като главната идея е да повишим нивото на доверие в мъжете можещи и искащи да се работят за каузата. Проявата на незаинтересованост относно случващото се при товароразтоварването понякога ни тревожи, не защото нямаме клиенти а защото хората не знаят, че днес развитието на този труд е в пъти по-добро от когато и да било. На събранието се заговори и за продажбата на опаковки, защитата за определени ценности и европейските практики при превозвачите, вие ще можете да прочетете допълнителни подробности в някоя от следващите ни статии. Ще се радваме да ни посетите отново на адресът hamali.name.


Log out of this account

Leave a Reply

Обади се сега