От отварянето на нашият портал за хамалски услуги та чак до тези дни в които България е пълноправна членка на евросъюзът ние не сме прекъсвали развитието си, което е пряко асоциирано с изисвания за качество от контролните органи. Сайтът ни е собственост на една от доказаните вече фирми Хамали Попай хората положили неистови усилия навсякъде където са повикани и желани като работата им винаги е била финализирана по успешен начин на който сте се радвали.

Ние решихме да се наречем хамали защото името на силовите работници е популярно и няма смисъл от замяна. Не приемаме обидни епитети и не мислим, че да си хамалин е някакво зло начинание, то може да представлява определена сложност за нас но пък много усмивки и радости за вас.

 hamname03rkef1.gif

Ниво на полезни действия

Заради лесният достъп придружен от специалисти в областа на товарният бизнес с нашите камиони и транспортни средста ние можем да паркираме точно пред жилището ви или мястото където сте ръководител и искате да промените обстановката. Няколко глъдки свежест са допълнителните ни специфики за това как понасяме не леките задачи с които ни ангажирате постоянно. Но нали за това съществуваме и за това сме Хамали, защото можем да ви отвърнем на доброто, което ни напрвихте като от всички съществуващи товароразтоварчи наехте точно нашите момчета.

Управление и ресурси

Времето е добър учител това разбрахме ние, това разбраха и клиентите ни. Развитието на бизнеса ни за помощ при товарна необходимост бе съчетан с това, което Европейците наричат качествена и доказана търговска марка, ние Хамали NAME сме точно онези, които търсите ако сте идеалисти и винаги прибягвате към оригиналното.

Типично за нас като представители на голяма компания каквато е нашата партньорска фирма да повдигаме нивото си ежедневно искащи да постигнем тоталното превъзходство и да сломим конкуренцията. Новите техники, които използваме са онези, които ни държат сред мнозината искащи някой, да вземе товарът им и да го изнесе. На всички желаем здраве и късмет!


Log out of this account

Leave a Reply

Call Now ButtonОбади се сега