Уволнен футболен маниак

Уволнен футболен маниак

Category : хамали

Футболния запалянко, който пощури колегите си хамали и на третия ден беше уволнен.
Знам аз, че има някакви маниаци запалянковци, ама не се бях сблъскал с такива. До преди дни. То, че съм присъствал на кавги на тема Левски и ЦСКА, присъствал съм. Че се трепят агитките, трепали са се. Ама е така в ежедневния си живот да праиш проблеми, е такъв човек не бях виждал. Казва тука един друг колега хамалин, той бил нон стоп пиян тоя, за тва така правил. Ми не знам, пиян ли е бил, не е ли бил пиян, ама вече го уволниха и не може да го анализираме.
Още от първият ден няколко часа досаждал на един от хамалите, щото бил левскар, пък нашия върл ред арми, та ред арми. Дърпал им той някакви лекции на хамалите за историята на клуба, верно много знаел, то едни подробности, то едни резултати от преди 10-15 години, когато още е бил в децката градина едвали не. Отначало бил смешен и и забавен на хамалите, развличал ги с дрънканиците си. Само на колегата, с койот спорили бързо започнал да досажда, но всичко изглеждало в границите на нормалното. Докато на третият ден почнал вече да става сякаш агресивен. Изглежда, разказват хамалите, си бил поставил за задача да разубеди левскара отначало. Като виждал, че не става, започнал да досажда първо, но скоро станал нападателен. Явно като една от вечерите се натряскал, нещата минали границата. Първо се почнало с някакви канадски борби, но после започнал да обяснява, че тряя като мъже да се разберат с крушета, да се види кой от фен е по-здрав. Младежа имал бокс в мешката, забелязали колегите хамали. Всичко вече съвсем минало границата, когато нашия започнал да разправя в най-големи подробности как пребивали с негови авери запалени тифози – левскари, как ги дебнели, причаквали и се биели с тях. Мечтаел си нашия да се срещне с някой си предател на ЦСКА и да му счупи костите, обяснявал го с най-големи подробности. Тогава колегите хамали разбрали, че тоя не е в ред, че му хлопа дъската, изтрещял от всякъде и както още там му се казва. Общо взето го изгонили самите хамали, още преди да искат от шефа да се обади и да го уволни.
Хамалите ни са нормални момчета, някой даже доста интелигентни. Радвам се, че така са се справили с проблема и бързо са го надушили. Аз като най-старши хамалин, т.е. от най-дълго съм тука, плащам им много често аз, даже ми е любопитно какъв е бил тоя, щото не можахме да се засечем на обект, а само за по малко в офиса и кафетата.
Ама така, както ми го описват, не съм срещал такава откачалка значи. То и аз съм от ЦСКА, и аз крещя понякога по стадионите, ама в същото време имам много добри приятели левскари, даже повечето ми приятели са левскари. Когато се стигне при нас до спор на тая тема, накрая става голем майтап и по-скоро се сближаваме, отколкото да стават проблеми. Естествено, никога и не съм участвал в някакви глупашки агитки. Та тоя щеше да ми е интересен, ама все пак, мисля, добре са направили колегите хамали, че са му били шута.
То сега тъкмо имаме големи поръчки, нямаше да е добре да направи тоя проблем на някой важен превоз.


1 Comment

ilian hristov

August 22, 2009 at 9:12 pm

Аз съм по принцип цскар и не мога да си го обясня как може да има такива върли фенове и то по скоро простаци отколкото спортни фенове.

Log out of this account

Leave a Reply

Обади се сега