Хамали за частните ремонтите

Хамали за частните ремонтите

Привет на всички, които се интересуват от нашата работа.

Един от проблемите при извършване на Ремонти е какъв е начина да се отърве собственика от строителните отпадъци. В тази връзка последните няколко дни имаме телефонни запитвания и записани заявки за услугата извозване на отпадъци от ремонти. Нашата фирма обезпечава на клиенатите ни контейнери за отпадъците, Хамали за пренасянето и свалянето по стълби на чували с отпацдъци, както и самота извозване на контейнерите до сметище. Клиентите ни остават много доволни от нашата намеса, защото по този начин ги освобождаваме от грижата за големите количества отпадъци, както и от вероятността да бъдат санкционирани от общинските служби , че замърсяват терените около сградата.

При правене на Вътрешни ремонти много често ни се обаждат клиенти за да поръчат хора, които да пренесат и изкачат по стълби на мнго големи количества плочи, лепила за плочи, чували с други строителни материали, както и санитарен фаянс и аксесоари. НашитеХамали днес имат една интересна задача. В кв. Лозенец се прави ремонт на голяма баня и клиентът ни е ангажирал наши момчета да пренесат и изкачат по стълби четири етажа на едно много голямо огледало за баня. Освен, че е деликатна стока, то е потенциално чупливо поради големите размери и необходимостта да се качва по не много широко стълбище. Преди немного време разбрахме от нашия клиент, че акцията е приключила успешно ,благодарение на професионализма на нашите хамали и получихме големи блогодарности.

чва по


1 Comment

хамали

August 5, 2008 at 11:28 pm

Превет и от нашите хамали. ние не се оплакваме от работа винаги имаме работа за нашите хамали. А във вразка с рмонти който се изваршват оставяйки след себе си купиша бетон и плочки просто МЕРСИ. Просто е много неприатна и неблагодарна работа да чистие след ремонти. Ние препочитаме преместване на офис и дом. Културна работа нема мръсотия нема прах, нема ядове със две думи. Може да видите повече за нашите хамали на www.hamali-transport.com

Log out of this account

Leave a Reply

Call Now ButtonОбади се сега