Здравейте всички! Не знам дали ви се работи още, но вече не е за работа. На всеки нормален човек му се ходи на море, не уточняваме дали на нашето море или чуждо. Докато си работиш изведнъж разбираш, че само присъстваш физически на работното място, а умът ти е при приятелите, които вече заминаха на почивка. В този момент те обхваща едно особено настроение, но нищо и нашият ред иде…

Днес е ден за продажба на опаковъчни материали- изпразни ни се склада от кашони и др. опаковъчни материали като тиксо, стреч-фолио, бъбъл-фолио, чували . Клиентите ни , преди да предприемат Преместване , се снабдяват с опаковъчни средства, за да могат да се подготвят своевременно и самото местене да протече гладко и безпроблемно.

Изпратихме група Хамали в кв. Захарна фабрика за да помогнат в една фирма за преместването на огнеупорна каса с тегло около 500 кг. от едно в друго помещение.

Друга част от нашия екип е в кв. Обеля, където осъществява преместването на тристаен апартамент от 5 етаж на 4 етаж без асансьор в новопостроена сграда в кв. Бели брези . Мебелите са много и момчетата ще поработят здраво, а камионите ще се върнат за втори курсове на адреса.

В мебелна фабрика в района на Зоопарка днес работят шест човека от екипа ни. Ангажирани са с товарене надва наши камиона с нови мебели в разглобено състояние , които утре ще пътуват за гр. Велико Търново.Това е обичайна практика да извършвамеХамалски и транспортни услуги за един голям клиент.


Log out of this account

Leave a Reply

Call Now ButtonОбади се сега