хамалски услуги

ХАМАЛСКИ УСЛУГИ

ХАМАЛИ И ТРАНСПОРТ ПРИ НУЖДА ОТ ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА ИЛИ ОФИСА Обадете се за крайна цена за цялата ни услуга на  0700 155 45  и 02 84 37 333

хамалски услугиОбадете се за хамалски услуги! Човек, който е избрал или едната, или другата страна на реалността, се намира във властта на илюзията на отражението. Решавайки проблемите, материалистът не вижда, че се бори с отражението на своите мисли като коте пред огледало. Не разбира, че се бори със следствието, без да обръща внимание на причината – своя образ. А хамалски услуги идеалистът, наблягайки на метафизиката, витае в облаците, без да забелязва нищо наоколо. И единият, и другият се въртят в затворен огледален кръг.

Кръгът се разтваря в момента, когато човек превключва вниманието си от отражението върху образа. А образът е неговото отношение към действителността – отражението. Когато целенасочено формирате отношение към отражението – каквото и да е то, вие създавате съответната реалност. Но не бива да забравяте и за материалната сфера. Например, ако в резултат от работата ви със слайда се е отворила врата, трябва да влезете в нея, т.е. да предприемете конкретни действия, а не да витаете в облаците. С хамалски услуги други думи, изпращайки в света мисъл-форми, нужно е и да местите краката си по твърда почва.

Необходимо е само да осъзнаете три прости неща. Първото: реалността е закъсняло отражение на вашия мисловен образ. Второто: в огледалото се отразява онова, върху което е съсредоточено вниманието ви. Третото: концентрирайки вниманието си върху онова, което ви е нужно, вие го получавате в реалността. Следва само да помните, че огледалото работи със закъснение. По-подробно можете да прочетете за този процес в „Транссърфинг на реалността”.

И така, за управляването на реалността идеално е състоянието, при което се разтваряте в своя свят и същевременно усещате, че сте „отделни”, отстранени от него. Когато сте на ръба на дуалното огледало, действителността се трансформира в „сюрреалност” и обратното. Търсете това състояние, наблюдавайте себе си и обкръжението си, настройте се към забавената скорост на огледалото и се опитайте да почувствате връзката си със своя свят -защото това е вашият свят.

РЕЗЮМЕ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ

Когато хамалски услуги изпращате мисълформи в света, нужно е и да местите краката си по твърда почва.

Само декларация и констатация не са достатъчниизискват се и конкретни действия.

Бележки на полето

За да запазите здравето, енергията и осъзнатостта си, не е задължително да се уедините в Тибет. Можете да бъдете в системата и същевременно извън нея. Напълно е възможно биосферата и техносферата да живеят под един покрив. Дървена къща с компютър, електрическа мелница с домашен хляб. Или къща от екологично чисти материали с руска печка. В техногенния свят можете да си създадете биосферен оазис.

От едната страна на дуалното огледало се намира материалната вселена, от другата – пространството на варианти. Слоят на вашия свят се образува от тези две съставляващи. Типична грешка е да изпадате в крайности, смятайки, че само битието определя съзнанието или обратното – само съзнанието определя битието. Отговорът е – и двете едновременно.

Бихте хамалски услуги могли да зададете въпроса: а кое е главното -едното или другото? Разбира се, мислите оказват определено влияние върху действителността, но опитът подсказва, че решаваща роля имат въпреки всичко конкретните действия в материалния свят. Да се позанимаем малко с математика и ще разберете какъв удивителен парадокс съществува.

Да вземем момента на раждането (или дори зачеването) на човек. Имайки предвид дуалната природа на нашия свят, предполагаме, че слоят на света на дадения човек в тази отправна точка е балансиран: 50% са обусловени от битието и 50% – от съзнанието. Няма да говорим за душата и откъде са се взели тези 50% съзнание, а просто ще се доверим на фундаменталния принцип на дуализма.

И така, човек започва живота си. Вижда в огледалото отражение – дадената реалност, и показва отношението си, вследствие на което реалността се трансформира. Това изменение кара човека да изразява ново отношение, което пак променя реалността и т.н., до края на живота му. Ако застанете пред голямо огледало с друго огледало в ръце, ще видите поредица, отиваща в безкрайността: хамалски услуги вижда – изразява отношение, вижда – изразява отношение и т.н.

hamalskiuslugi7Съобразно със същия принцип предполагаме, че във всеки отрязък от живота едната част от слоя на света се формира от човешките действия, а другата част – от мислите му. Ако в отправната точка са били 50 на 50, в следващото отражение половината, обусловена от мислите, пак се дели наполовина. Следващата половина – отново и т.н. Построява се безкрайна редица: 50 + 25 + 12.5 + 6.25 + 3.125 + 1.5625 + 0.78125 + 0.390625 +

0.1953125 + …

Сборът на този ред е равен на 99.999999999999999% в период. Представяте ли си какво се получава? Слоят на света на човека през целия му живот почти 100 процента е формиран от мислите му. Ето ви победа на метафизиката!

Не бързайте обаче да правите изводи. Защото едната половина се пада на мислите, а другата – на действията. Да построим друга редица: вижда – прави, вижда – прави… Получава се същото число: 99.999999999999999, което показва, че почти 100 процента от слоя на света се формира от действия в материалната сфера. Къде е истината хамалски услуги?

Истината не е по средата, а в пресечната точка на двете страни – физическата и метафизичната. Неуловимото, но истинско лице на нашия свят се губи в безкрайността, където отива редицата деветки. Всичко останало е илюзия, маскарад на многоликата реалност. Истинското лице, след което тича фундаменталната наука, е недосегаемо именно защото редицата е безкрайна. В света нищо не е 100-процентово – всичко е почти.

А ние какво да правим с този парадокс? Преди всичко да направим нещо, което е в разрез с науката: да приемем едновременното и равноправно съществуване на двете страни на реалността – физическата и метафизичната. Къде се дява онази малка част, която образува 100-те процента? Това е границата между двете противоположни страни на дуалното огледало – мястото, където материалната действителност става пластична като в съновидение.

ФИРМА ЗА ХАМАЛСКИ УСЛУГИ С 20 ГОДИНИ ОПИТ

Така създавате конфигурацията на своя свят и подбирате с лъча на вниманието си всичко, което трябва да бъде там. Транслирате своя филм. Не рисувате онова, което виждате, а онова, което искате да видите. Когато оформяте мислите и стремежите си в писмен вид, в работата се включват едновременно и душата, и разумът. Не е задължително всеки път да измисляте нещо ново. Можете всеки ден да повтаряте едно и също, в различни вариации хамалски услуги. Като повтаряте и потвърждавате картината на своя свят, вие прожектирате своя филм.

хамалски услуги софия люлин младост дружба надежда и др.Ако всекидневно, сутрин и вечер, отделяте няколко минути на тази техника, скоро ще се убедите, че мислите ви се подреждат, а намерението започва да се реализира.

РЕЗЮМЕ

В своята реалност каквото нарисувате, това и ще видите. Хората правят обратното: каквото виждат, това и рисуват.

Човек не е господар на прожекционния си апарат. Каквато филмова лента заредят, такава той прожектира, слабохарактерно и несъзнателно.

Станете хамалски услуги господар на прожекционния си апарат. Прожектирайте не онова, което виждате, а каквото искате да видите.

За да се материализира мисълформата, е необходимо системно и достатъчно дълго да концентрирате вниманието си върху нея. Сутрин се изпълнява декларацията (визуализация на целта), а вечер – констатацията (визуализация на процеса).

Декларацията не е сценарий за развитието на събитията, а описание на крайния резултат.

Не вие определяте сценария, а външното намерение и течението на вариантите, докато се отварят вратите.

Когато направите констатация, вие водите нещо като корабен дневник, отбелязвате събитията и постиженията, които ви приближават до целта. Всички позитивни моменти.

Повтаряйки хамалски услуги и потвърждавайки картината на своя свят, вие прожектирате собствения си филм.

Бележки на полето

През деня при всеки удобен случай декларирайте мисъл-формите си, особено когато откривате потвърждение на тях. Нека непрекъснато мисъл-формите да са с вас, във фонов режим, за да ги повтаряте по-често, като молитва. В крайна сметка слоят на вашия свят неизбежно ще дойде в съответствие с траелирането.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ

Както разбирате, хамалски услуги само декларации и констатации не стигат – нужно е да се правят реални стъпки, а не да се занимавате единствено с метафизика. Вие действително сте способни да си създадете всякакъв свят. Но не съм казал, че можете да го направите, докато лежите на дивана.

 

 

 

 

КАЧЕСТВЕНИ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ ОТ СЕРИОЗНА ФИРМА

ЗА ХАМАЛСКИ УСЛУГИ

В своята реалност вие имате филма, който се прожектира на вашия апарат. Каквото нарисувате, това и ще видите. Проблемът е, че хората правят точно обратното: каквото виждат, това и рисуват. Разбирате ли разликата хамалски услуги?

Като се събуди сутрин, богатият вижда около себе си разкошна обстановка, донасят му закуската в леглото, излиза на терасата и си мисли: не е лошо днес да се разходя с яхтата. Или да отскоча до Алпите? Така той констатира своята реалност.

хамалски услуги софийска областМислите на бедния са заети с проблеми, всичко, което го заобикаля, му е опротивяло, но той постоянно мисли за него, защото нищо друго не вижда. Поглежда в портмонето си и пресмята от какво да се откаже, за да върже месеца. Той също констатира своята реалност – прожектира своя филм.

И единият, и другият рисуват в мислите си онова, което е пред очите им. И то отново и отново се потвърждава в реалността. Но не самите те са поставили в ума си тези филми. Обстоятелствата са се стекли така, че на първия е провървяло, а на втория не. Защото принципът на съществуване и на двамата е един и същ: каквото виждам, пея за него, за каквото пея, това виждам – отново и отново.

А междувременно и за бедния, и за богатия всичко може да се промени за един миг. Във филма на живота се случва всичко – и лошо, и добро. Въпросът е колко близо до сърцето си приемате едно или друго събитие. Ако богатият види в своя филм лоши предзнаменования и това дълбоко го засяга, като го кара да се страхува от фалит, какво става? Той неволно зарежда в прожекционния си апарат филм с негативен сценарий, негативният филм се завърта и най-лошите очаквания започват да се сбъдват.

И обратното: ако бедният забележи, че работите му се оправят, това може да го вдъхнови, пред него се разкриват перспективи, в края на тунела се забелязва светлина и той вярва, че е способен да се измъкне от мизерията. И наистина, реалността му скоро се променя, защото в прожекционния апарат се върти филм с позитивен сценарий.

Какъв е изводът хамалски услуги? Обстоятелствата управляват хората. Някакво досадно събитие е способно да извади човек от релсите и да вмъкне в ума му негативен филм. Същото е и с успеха – той идва като нещо външно, независимо от човешката воля. Така става, защото човек не е господар на своя прожекционен апарат. Какъвто филм заредят там, такъв върти той слабохарактерно и несъзнателно.

Хората не са свикнали да управляват мислите си. Научили са се да управляват действията си, но не и мислите. По-лесно е да се накарат да направят нещо, отколкото да мислят за нещо конкретно, не е ли така? Представете си, че вървите по улицата нанякъде, до вас се приближава минувач, хваща ви за ръката и ви отвежда накъдето той иска, а вие послушно го следвате. Струва ви се нереално? Но точно това става с вашите мисли.

Станете господар на прожекционния си апарат. Прожектирайте не това, което виждате, а каквото искате да видите. Като управлявате мислите си, вие управлявате своята реалност. Огледайте се – повечето хора са в състояние на несъзнателен сън наяве. Те сякаш са приемници на някакви телепрограми, които се транслират отвън. Гледат чужд филм. Трябва да станете транслатор – да прожектирате свой филм.

Реалността няма да се промени веднага. Отначало по инерция ще продължава същият тъжен сериал. Ако обаче достатъчно дълго транслирате настойчиво намерението си, в стария сериал постепенно ще се проявяват черти на новата програма и в крайна сметка новата реалност напълно ще измести предишната. Така се материализират мислите. Единственото условие, което твърдо трябва да усвоите, е следното: за да се материализира мисъл-формата, е необходимо системно и достатъчно дълго да фиксирате вниманието си върху нея.

Днес концентрирането върху нужния филм придобива все по-актуално значение. Не току-тъй сегашните деца страдат от хиперактивност – те са способни да се съсредоточат само в рамките на един видеоклип. Космонавтите в орбита са направили едно странно откритие. В Космоса паметта става удивително къса – много е трудно да помнят както неотдавнашните си действия, така и заплануваното за най-близко време. Те имат поговорка: „Най-тъпият молив е по-добър от най-острата памет”.

Все още не е открита причината за това явление. Възможно е да се отразява отдалечаването от ноосферата на Земята, с която е пряко свързан механизмът на паметта хамалски услуги. Защото картините на миналите събития не се намират в главата ни, а в пространството на варианти – мозъкът само се обръща към това хранилище. В условията на всеобщото замъгляване на съзнанието и информационната интоксикация на човек му е трудно да стабилизира хаотичните движения на мислите си и да ги концентрира в избраната посока.

За решаването на този проблем мога да ви предложа една проста и същевременно ефикасна техника. Купете си два бележника – сутрешен и вечерен. Сутрин записвайте една страница декларации – какво искате да постигнете в позитивна, утвърдителна форма, като че ли вече ги имате или неизбежно ще ги имате. Вечер записвайте една страница констатации – какви крачки към целта сте направили през деня.

В декларациите си давате инструкции във вид на целеви мисъл-форми за близкото бъдеще. Оформяйте мислите си към какво по-специално се стремите, какво искате да получите. Това не е сценарий за развитие на събитията, а описание на крайния резултат. Както би трябвало да знаете, сценарият не се определя от вас, а от външното намерение и течението* на вариантите, докато се отварят вратите.

Произнасяйки хамалски услуги констатацията, вие водите нещо като корабен дневник, отбелязвате събитията и постиженията, които ви приближават до целта. Всички позитивни моменти. Констатацията потвърждава и затвърждава вашите декларативни мисъл-форми.

При това се ръководете от следните принципи:

• Констатацията трябва да бъде избирателна -само онова, което е нужно.

• Декларацията трябва да бъде целенасочена -именно онова, което е нужно.

• Ясна посока към целта, без оглеждане към миналото, настоящето и чуждия опит.

ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА И ОФИСА
ПРЕВОЗ НА БАГАЖ
ТРАНСПОРТ НА МЕБЕЛИ

Намерете опора в самите себе си. Отхвърлете зависимостта от синтетичната храна, освободете се от информационната зависимост, заемете се с тялото и енергетиката си. Свободният и здрав човек с висока енергетика и ясно съзнание лесно ще открие опората в самия себе си, тъй като е направен по образ и подобие Божие – това не са празни думи хамалски услуги.

РЕЗЮМЕ

Схемата (декларация + констатация) е универсална форма на управление както на индивидуалната реалност, така и на обществото.

Икономиката и финансите отдавна вече формират властта и управляват политиката. А ролята на идеологията и религията са сведени до потребление.

Системата се основава на всеобщата информационна паяжина, а нейната задача е да изтрие индивидуалността, да разпръсне и замъгли индивидуалните стремежи и цели, да ги потопи в многогласния хор на общественото мнение.

Предишният принцип разделяй и владей вече гласи: обединявай и властвай над всички.

Процесът на обмяна на мнения, започвайки с безобидното „харесва мине ми харесва“, представлява ядрото на операционната система на управление.

Социалната мрежа служи за синхронизиране съзнанието на хората, за изграждане на матрицата. Втората й функция е манипулиране на масовото съзнание.

Матрицата хамалски услуги сама ще се изгради, ако винтчетата в килийките мислят и действат синхронно.

Съвременният човек е способен да усвои или предаде информация на малки порцииклипове. Осъзнатостта също се пробужда на проблясъци, като в дискотека.

Във хамалски услуги всеобщата информационна паяжина хората от създатели и транслатори се превръщат в чисти потребители, стават приемници на чуждо радио.

Животът изтича, разпилява се в безсмислено прекарване на времето в пясъчника.

Разчупете принципа на социума. Престанете да вярвате, че „щом всички мислят и правят така, значи е правилно“. Излезте от общия строй. Престанете да крачите след чуждия сурогатен успех и тръгнете към своя собствен.

Ако не четете книги, както правят повечето потребители, а само гледате кино, телевизия и видео, постепенно ще изгубите навика за визуализация.

Използвайте мрежата за своите цели, ако това ще помогне за реализирането на вашите идеи, или поне за осъзнатото наблюдение на ставащото.

Като се освободите от зависимостта от синтетичната храна и от зависимостта си от информационната, като се заемете с тялото и енергетиката си, ще откриете опора и подкрепа в себе си.

Бележки на полето

Що се отнася до играта на обмяна на мнения, не е задължително да я изоставите, ако ви доставя удоволствие. Но както във всички акции на системата, трябва да се играе осъзнато, да си давате сметка за целите на системата. Сега вече ги знаете – синхронизиране на мненията, унифициране на ценностите, създаване на стандарти и стереотипи. В този процес всеки отделен и уникален Аз постепенно се нивелира в хора на „общественото мнение” хамалски услуги.

Моля ви, не ме търсете в социалните мрежи – там са само мои „клонинги”. Хора, наричащи се „Вадим Зеланд”, събират свои групи, проповядват нещо си, а другите охотно вярват и ги следват.

ХАМАЛСКИ УСЛУГИ СОФИЯ ЛЮЛИН МЛАДОСТ, ЦЕНТЪР, ДРУЖБА, НАДЕЖДА, ОБЕЛЯ, ОВЧА КУПЕЛ И ДР. СЪЩО В ПЕРНИК И ОКОЛНОСТТА

Използвайте мрежата за своите цели. Нали тя ви използва? Така че и вие я използвайте, ако това ще помогне за реализирането на вашите идеи или поне за осъзнато наблюдаване на ставащото. Да стърчите в нея просто така няма никакъв смисъл. Задачата е да играете своята игра, а не да попадате под чуждо управление, където ще бъдете пешка в нечии игри.
Бъдете в режим на наблюдение. Не бъдете попивателна на информация, а наблюдател. Ако сте в мрежата, не потъвайте в морето от информация, наблюдавайте осъзнато отстрани какво става там. Да излезете от строя, не означава завинаги да напуснете мрежата и да спрете да гледате телевизия. Ако напълно се изолирате от външната информация, в един момент може да се събудите в чужд свят, който не познавате. Да излезете от строя означава преди всичко да превключите на режим на трезво, осъзнато наблюдаване отстрани. Ако сте запознати с транссърфинга, би трябвало да разбирате какво е това хамалски услуги.
Преминете в режим на транслиране. Не бъдете потребител, а създател на информация. Ако сте в мрежата, транслирайте там своя филм. Стига сте гледали чужди филми. Вашият филм не са клиповете ви в мобифона, а вашата самореализация, вашите способности, творения, вашата мисия. Не е беда, ако творенията ви не получат веднага достойна оценка. Може би тя ще дойде по-късно или на друго поприще, или пред друга аудитория. Главният принцип е да не бъдете приемник, а транслатор. Ако вашата същност и начинът на съществуването ви е транслацията, вие неизбежно, рано или късно ще постигнете успех. Ще успеете, защото транслаторите са единици, а приемници – милиарди.
hamalskiuslugisofiaОбщувайте със съмишленици. С онези, които като вас са излезли от общия строй. Това няма да бъде друг строй или птичи пазар, защото те са малцина. Затова пък ще имат предимството на Силата. Сред съмишленици си ще намерите подкрепа и опора, но и не само там хамалски услуги.

 

 

 

 

 

 

 

 


Log out of this account

Leave a Reply

Call Now ButtonОбади се сега