Коледата ще е по-светла с нас

Коледата ще е по-светла с нас

Хамали.name имат за цел да ви предоставят едно добро изкарване на настоящите празници като ви предложим обслужване през всички зимни работни дни. Работа за това да изградите своите търговски комплекси и да донесем желаните ви материали е представена с познатото качество на нашите хамалски услуги и сайтът ни hamali.name. Движението по коледа на нашият транспорт няма да спре защото точно около тези святи дни ние сме най-активни и помагаме ако нещо някъде не е довършено, или пък започвате проект по празнична подготовка на дадено място.

Работата за вашият коледен дом

Имате желанието да направите по специфична украса и да подготвите незабравимото коледно парти за ваши приятели и роднини в собственият си дом, но за това се нуждаете от предварителен план, той ще бъде осъществен от нас каквото и да включва. Бързо и лесно можем да доставим “инструменти”, които да положите в жилището си или вашата къща за да грейнат и да бъдат още по приветливи за очакваният час. Тези услуги биха могли да бъдат асоциирани с доставка на елхи, играчки, декори за по-големи мероприятия по рождество Христово, за които ще стане на въпрос в следващите ни редове.

Увеселителните заведения за Коледа и новата година

Имате нужда от хамали за да изготвят една идеална обстановка в която ще приветствате с добре дошли своите клиенти, предварително резервирали места в ресторанта, бара или дискотеката. Ние ще внесем техниката и цялата ви украса като ще я монтираме по ваше желание. Свържете се с нас за да коментираме подробностите по опаковане на играчките, сглобяване на елхите и специалното осветление, ако то влиза сред идейте ви.

Полагайки грижи за вашият бизнес ние ще допринесем за печалбите ви и най-важното ще напрвим така, че посетителите да се зарадват истински на тихата и свята нощ както и на настъпването на новата 2011 година.

hamaliname.gif

Весели празници с Hamali.name

Искаме да ви пожелаем да усетите тръпката на коледната нощ и да изкарате една истински щастлива и весела нова година. Усмихвайте се, обичайте се и винаги знайте, че ние ще бъдем до вас когато се налага намесата на “твърди” действия по преместване, товарене и разтоварване.


Log out of this account

Leave a Reply

Call Now ButtonОбади се сега