Помощта винаги се помни

Помощта винаги се помни

Прочетете една симпатична история, идваща от моят дядо – той ме накара да я публикувам тук в персоналният блог за хамали защото иска да изкаже благодарността си за това, че те са представлявали един перфектен избор за нуждите му.

Ето и леко редактираната от нас история :  

Като в приказките ще започна, имаме си с бабата къщичка или виличка да я наречем, да ама е доста старичка като нас двамината. Решихме да я понагласим тук и там, да и сменим гредоредът, дограмата, да я поизмажем та и децата като идват да им е приятно. Спестихме някой друг лев от пенсийте и взехме това решение, хубаво както се казва ама стари хора за какво ги бива няма ги младите ни години и нещата не потръгнаха макар, че вложих доста старание. Дойде един ден синът и му разказахме за какво иде реч, той се засмя и каза : “Абе дядо къде си тръгнал на тез години ремонт да правиш, за тая работа си има майстори пък ще трябва и превоз, товарене, камион за да се доставят материалите”  Попитах го – ти познаваш ли такаива ? Разбирасе отговори ми той. Съществуват добри хамалски услуги с които проболемът се решава много бързо и в срок, с гаранция за качество и всичко останало като доставка, транспорт, монтаж, демонтаж и за каквото се сетиш.  Та тъй решихме с моят син, да потърсим помощта на Hamali.name и го направихме.

Ами да ви кажа за кратко време всичко ми желания станаха реалност, къщата грейна като различните материали, от които се нуждаех ми бяха доставени експресно и приложени там където разпоредих.  Благодариме с цялото си сърце и аз и бабата, потърсете ги и вие и ще ги помните с добро както ще ги помня и аз.

дядо Иван 

Hamali.name сайтът за Хамали Хамали.NAME благодарим на дядо Иван и неговите разсъждения относно хамалски услуги, предложени от сайтът ни. Ще продължаваме да правим всичко възможно така, че да помагаме на всеки в нужда, млади, стари, домове, офиси или вили за нас е все едно това – искаме да сме полезни. Ако имате работа за нас не се колебайте да ни търсите и да питате, ще ви дадем конкретни оферти и срокове за изпълнение на заявеният към нас труд и ще се съобразим с вашите възможности като съставим идеален ценови план, който ще влезе в употреба от момента на стартиране на услугата.  Желаем ви весели и позитивни мигове – нека и ние допринесем те да станат факт!


Log out of this account

Leave a Reply

Обади се сега