Бърза помощ за закъсал бус

Бърза помощ за закъсал бус

 Ситуацията е доста смешна, наложи се да поръчам материали за ремонт на вила, вилата е на върха на едно малко хълмче, до нея се стига по черен тесен път, а до него дере.

Материалите са теракот, терафлекс, пясък, цимент -30-а торби и други строителни материали. Така стана, че по пътя нагоре, беше росно все още и бусчето се хлъзна, опря му оста и му увисна гумата – няма мърдане братче. Бутахме дърпахме, друго превозно средство не може да мине пред него. Затова и реших да се обадя на вас. Искам възможно най-скоро да изнесем материалите с хамали от буса, и да помогнем на човека да си го качи на пътя. Само задницата му е завъртяна кофти в дерето, трите гуми са си на място. Трябва да помогнем с вдигането му на крака- така да се каже. Общо товарът е около тон или повече, самото камионче е към 3 тона. Ще подпираме побутваме, придърпваме- трябва да се справим някак.
Очаквам Ви възможно най-скоро!


1 Comment

Гламурный блог » Blog Archive » модно и гламурно:Убьем себя сами

November 13, 2008 at 6:36 pm

[…] Бърза помощ за закъсал бус Ситуацията е доста смешна, наложи се да поръчам материали за ремонт на вила, вилата е на върха на едно малко хълмче, до нея се стига по черен тесен път, а до него дере. […]

Log out of this account

Leave a Reply

Call Now ButtonОбади се сега