Хамали, хамалски и транспортни услуги, каси

Хамали, хамалски и транспортни услуги, каси

Здравейте,

Питат ни за Хамалски и транспортни услуги непрекъснато, като предимно преместванията са в София или от София до провинцията. Обикновено правим комплексни услуги с хамали и транспорт, но в някои случаи клиентите искат само хамали с техен транспорт, или само транспортна услуга. Това са вариантите на клиентски искания. Много често викат спешно наши екипи от Хамали за изместване на тежки машини и техническа апаратура, също на каси, пиана. Имаме подготвени и с опит хамали за такъв тип специфична работа. Специалисти сме по големи премествания на фирмени офиси. Имаме работници, които могат след направено глед на място за разглобят , опаковат и подготвят мебелите и оборудването за пренасяне, след което се товари на автомообила и се закарва на новия адрес. Разтоварването, пренасянето, разопаковането , монтирането и подреждането на новото място е грижа на нашите Хамали. Обикнвовено в такова голямо преместване са ангажирани от8 до 10, 12 човека и поне два камиона, единия задължително с падащ борд.

При пренасяне на жилища, екипът от хамали е по-малък и обикновено един камион с един или два курса е достатъчен. Съответно и цената на такава хамалска и транспортна услуга е по-малка.

Предлагаме кашони с различни размери от велпапе за опаковане на вещи, дрехи и други дребни предмети. Извършваме и самостоятелни продажби на кашони от нашия офис, без ангажимент за друга услуга.

Предлагаме и услугата – Съхранение на вещи в охраняем склад за неограничено време и на разумни цени.

Извършваме премествания и транспортиране на Каси  с различно тегло ( даже и много тежки от по 500- 600 кг.), като една от страничните ни дейности е продажба на нови, произведени в наше българско  предприятие огнеупорни каси и сейфове. Приемаме и поръчки за изработка на каси по размери и специфични изисквания на клиента. В такъв случай, клиентът ни е необходимо за специалната си поръчка да изчака едно технологично време от две седмици, необходимо за проектирането и изработката на огнеупорния сейф.


Log out of this account

Leave a Reply

Call Now ButtonОбади се сега