ХАМАЛИ ЗАПИТВАНИЯ

ХАМАЛИ ЗАПИТВАНИЯ

        ЗДРАВЕЙТЕ

От доста време не бях писал в блога за Хамали  и Хамалски услуги но днес ми остана малко време за това.

 Мислеики че лятото ще е по спокоино с бачкането се оказа че този сезон ще е доста натоварен. ( дано остане време за почивка че вече не се издържа) . Всякъкви запитвания идват, масово се правят  Ремонти на апартаменти, всякъкви за питвания за Съхранение на багаж, изхвърляне на строителни отпадъци ( тук е мястото да спомена да не ни звъните за такива работи!! за отпадъците имам в предвид), преместване на пиано ( тая седмица сме пренесли 6 ) просто си е яко натоварено. На ден има по десетина заявки за хамали  и транспорт , като сложиме и редовните клиенти сатава един малък ад.

        Но нека Все така да е !! Колегите похвалете се нещо !! ако има какво та всеки стана хамалин в тая София ми се струва    


3 Comments

Ремонти

July 10, 2008 at 8:31 pm

Колеги незнам при вас за хамалите и хамалските услуги да ли е натоварено но при нас за изваршването на ремпнти лятото е най силниат сезан. Всеки си взема отпуска и се захваща с ремонти. Работа много за този който си разбира от работата. Иначе и при нас е като при вас секи втори майстор. Ремонти на баня, абе всякви вьтрешни ремонти правят, просто да не попадате на такива зашото ремонта излиза уж малко по евтино да минете с тиа колеги а то стане двойно.

kakadu

July 11, 2008 at 9:47 am

Значи имате много работа, е ,това е добре – ден година храни както се казва.
Та за ремонтите ми е думата – майстори много, но нещо ментета са на ход. Всяко второ обаждане за ремонт започва с оплакване, че ремонтът е започнат неудачно от неподходящ майстор и се налага спешната му смяна от качествен майстор и финализиране хаосът, който е настъпил в жилището.
Хората са нервни и недоверчиви, защото вече са били излъгани в очакванията си. А защо се получава така? Отговорът е ясен – защото всеки търси по-евтиното, а не си дава сметка, че ще попадне в собствения си капан- по-ефтино, но менте.
Струва ми се, че като сме вече в 21 век, би трябвало да знаем по какъв начин да издирваме легитимни и точни фирми за услуги, а не да се хвърляме на най-ниската цена.
Знаете, че по-неприятно и скъпо е да се оправя вече направен гаф от пишман-майстор, отколкото да се започне отначало.
Ей, хора, мислете, изграждайте си правилна стратегия преди да се захванете с някаква по -специална задача, каквато е ремонт на жилище, защото последствията са сериозни и пак на наш гръб.

хамали

July 20, 2008 at 3:58 pm

Професионални хамалски услуги от професионалисти. преместване на огнеупорни каси сейфове, пиана рояли

Log out of this account

Leave a Reply

Call Now ButtonОбади се сега