Хамалски услуги цени

ЦЕНИ НА „ХАМАЛИ СОФИЯ“ – ХАМАЛСКИ УСЛУГИ ОТ СТУДЕНТИ, ПРЕМЕСТВАНЕ И ОПАКОВАНЕ ЗА ГРАД СОФИЯ

В случаите, когато не може да се осигури предварителен оглед или по някакви причини не може да се осъществи такъв, фирмата ни предлага и фиксирани цени за отделните услуги, а именно:Хамалска услуга

За тежести до 50 кг. – 15 лв./час (заплаща се минимум 3 часа)
За тежести над 50 кг.- по споразумение

Транспортна услуга

До 1,5 т. – 30 лв./час (заплаща се мин. 2 часа)
До 2,5 т.- 40 лв./час (заплаща се 2 часа)
До 20 т. – по споразумение

Редовна практика за нашата фирма е след приемане на първоначалното телефонно обаждане – запитване, да предложим на клиента и осъществим предварителен оглед на обекта, който подлежи на преместване- жилище , офис, склад . Този оглед е безплатен, с нищо не Ви ангажира, единствено може да бъде полезен за Вас

Наш консултант Ви посещава в удобно за Вас време, запознава се на място с ситуацията, обзавеждането, което подлежи на преместване, възможностите за сваляне от съответния етаж по стълби или с асансьор, необходимостта от опаковане на определени деликатни и чупливи предмети, произведения на изкуството, стъклени витрини, огледала. Отчита се и необходимостта от разглобяване на някои мебели с оглед да бъдат преместнени и транспортирани по-лесно.

Ако е необходимо се предвижда осигуряване на определено количество опаковъчни материали, като кашони, стречфолио, аерофолио, чували и др., както и участие на наши работници в самото опаковане. След като се отчетат всички особености на дадения случай на преместване, нашият консултант предлага ценова оферта за съответната хамалски и / или транспортна услуга, като за редовни наши клиенти фирмата ни прави съответни отстъпки в цената.

В случаите, когато не може да се осигури предварителен оглед или по някакви причини не може да се осъществи такъв, фирмата ни предлага и фиксирани цени за отделните услуги, а именно:

Хамалски услуги

За тежести до 50 кг. – 20 лв./час (заплаща се минимум 3 часа)
За тежести над 50 кг.- по споразумение

Транспортна услуга

До 1,5 т. – 30 лв./час (заплаща се мин. 2 часа)
До 2,5 т.- 40 лв./час (заплаща се 2 часа)
До 20 т. – по споразумение


Обади се сега