Транспорт

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ОТ ХАМАЛИ СТУДЕНТИ, ПРЕМЕСТВАНЕ И ОПАКОВАНЕ ОТ „ХАМАЛИ СОФИЯ“

В динамичен столичен град като София преместването на обемни товари, каквито са хамалските, е значително затруднено поради натовареното улично движение и неправилното паркиране. Това повишава отговорността на работата на хамалите и изисква по-сплотен екип, за да може да се работи в максимално къс срок и максимално високо качество.

ТРАНСПОРТ ОТ ХАМАЛИ СОФИЯ
 

  • Квалифицирани и обучени хамали студенти
  • Гладко преместване за град София и Софийска област
  • Здрави кашони и опаковки
  • Надеждно опаковане и съхранение на багаж
  • Бързи транспортни услуги
  • Професионално отношение
  • Препоръки от хамалите
  • Конкуренти цени на хамалските услуги
  • Уважение и добре свършена работа

Транспортирането е неделим и отговорен етап от работата на всяко хамалско сдружение. То включва, както осигуряване на подходящо като разположение място за паркиране на товарния автомобил, а също и товаренето на опакованите мебели, което изисква работа в екип. От правилното им и безопасно протичане на тези две части от хамалската работа зависи изпълнението на поетата отговорност, да бъде задоволено изискването на клиента.

За успешното извършване на своята работа хамалите студенти от Сдружение „Хамали – София“ разпололагат с широк спектър от превозни средства, което дава възможност клиентите ни да се възползват от качествен транспорт на техните мебели или стоки. Предлагаме транспорт с високо проходими автомобили с падащи бордове, които имат вместимост от 1 до 20 тона в зависимост от вида и количеството на транспортирания товар. Цената на транспортната услуга, която Ви предлагаме се формира чрез отчитане на километър и чрез отчитане на час.

За предлаганата транспортна услуга са възможни две възможности: – отчитане на километър
– отчитане на час

Формата на предлаганата от нас услуга е в зависимост от разстоянието и от типа товара, който може да бъде и нестандартен като: музикални инструменти, произведения на изкуството (картини, скулптури, пана, пластики), специална апаратура или мебели и др. Освобождаването от товара, както и товаренето на транспортните средства е заключителния и отговорен етап от работата на хамалите. Сериозността при работа, която е характерна за нашите хамали, гарантира бързо и коректно разтоварване, но също е и уверение за сведени до минимум опасности от инциденти, предизвикани от нехайна работа.


Call Now ButtonОбади се сега