ПРЕВОЗ ТРАНСПОРТ

Обадете се за крайна цена за цялата ни услуга на  0700 155 45  и 02 84 37 333

ФИРМА ЗА ПРЕВОЗ, ТРАНСПОРТ НА МЕБЕЛИ, БАГАЖ, ТОВАРИ… ДИВАНИ, ХЛАДИЛНИК, ПЕЧКА И ДР.

 

 

СОБСТВЕНИ БУСОВЕ И КАМИОНИ ЗА ТРАНСПОРТ И РПЕВОЗ НА МЕБЕЛИ, ОБЗАВЕЖДАНЕ, МАШИНИ, КАСИ, СЕЙОВЕ И ДР., ПРОФЕСИОНАЛНИ ХАМАЛИ, 20 ГОДИНИ ОПИТ – ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!

Здравейте от нас!

Тъй като това е наш блог за хамали, хамалски услуги и транспорт Ви предлагаме едно любопитно четиво от един интересен автор.

ПРЕВОЗ НА МЕБЕЛИ, ТОВАРНИ ТАКСИТА, ТРАНСПОРТ НА ОБЗАВЕЖДАНЕ

превоз на мебели, транспорт на багаж
превоз транспорт хамали

Превоз на мебели, транспорт на тежки машини, тояли, пиана, дивани и др. Надявам се, че вие, уважаеми читатели, осъзнавате с какво се различава вашият филм от клиповете ви в мобилния телефон. Въпросът е лесен, но не е очевиден, затова ми се иска в края на книгата окончателно да изясня дадената тема.

Когато ставаше дума за менталните уловки, говорихме, че блокажите на важността се премахват с действие. Необходимо е не да седите, да се страхувате и да очаквате, а да започнете нещичко да правите, за да тръгне потокът. Най-радикалният и мощен вид действие е транслирането на своето намерение, на своя филм, без да се оглеждате какво става наоколо.

Обикновено вие пасивно съзерцавате филма, който ви се е случил и се прожектира във вашата реалност. По-точно са ви го „включили” и ви го „прожектират”. Приемате го, сякаш така трябва. Гледате екрана на действителността и повтаряте в мислите си всичко, което става там. Да, нещата вървят зле. Каквото е станало, станало е. А какво ще стане по-нататък, не е трудно да се отгатне. Най-лошите очаквания. Така реагират почти всички хора, защото повечето от нас по природа и по ниво на осъзнатост са приемници, а не транслатори. И винаги са били такива от самото раждане на нашата цивилизация.

Превоз на багаж, транспорт на мебели, тежки машини. Транслатори – създатели и творци, са били нашите „богове”, а ние винаги сме били приемници – потребители и молители. Психиката ни изцяло е подчинена на идващата отвън информация. Което е на екрана, това е и в главата ни, а не обратното. Каквото виждаме, това и рисуваме.

А сега си представете съвсем друг начин на реагиране. Нещо ви потиска? В главата ви светва червена лампичка. Трябва да се събудите и да се включите в режим на наблюдение. После да се превключите от режим на унило следване на обстоятелствата и условията в активен режим на транслиране на собствения си филм.

Виждате, че е ставало и става нещо. Но това вече не ви вълнува, не ви засяга. За вас сега всичко е обратно. Действителността е екран. Филмът е там. А реалността е в ума ви. Вие целенасочено зареждате прожекционния си апарат със съвсем друг, с нужния ви филм и започвате прожекцията. Казвате си: „Не, не става онова, а точно това”. Сега, когато филмовите ленти отвън и отвътре не съвпадат, ставате транслатор. И постепенно филмът, който се върти отвън, започва да съответства на онзи, който е вътре във вас.

транспорт превоз хамалски услуги хамали За вас не бива да има значение какво става наоколо. Наблюдавате сякаш отстрани, пропускайки сценария през себе си, но без да сте в него. Реалността преминава през вас, сякаш съществувате в друго измерение, като призрак. Каквото и да става на екрана на действителността, вие упорито и непреклонно транслирате своя сценарий, своя филм. Сега не зависите от външния филм, а създавате свой, независим.

Разбира се, материалната действителност няма да се подчинява толкова пластично, както в осъзнатия сън. Но влиянието ви върху хода на събитията значително нараства, тъй като ще взаимодействате с реалността и на двете й нива – физическо и метафизично, хамали за превоз на товари, транспорт на мебели.

Единственото условие е, че за тази техника е нужно достатъчно високо ниво на енергетиката и ясно съзнание. Ще е необходима и сила на духа, за да не обръщате внимание на досадните обстоятелства, а непреклонно да транслирате своето намерение. Това е следващото стъпало на транссърфинга. Именно за неговото достигане беше разработен новият подход – как мислим, как се храним, как се движим.

На обикновения среден човек, заробен от системата, практически не е по силите да се откъсне от огледалото и да се трансформира от приемник в транслатор. Той има ниска енергетика и замъглено съзнание, а и не е осведомен за принципа на транслирането: не снимам филма, който гледам, а онзи, който искам да видя превоз на мебели, диван, пералня, пиано, роял, хамалски услуги, хамали.

Ако обаче си поставите за цел да станете транслатор, всичко ще ви се получи. Сега знаете как да го направите. Когато тялото и съзнанието ви се изчистят, а енергията потече като мощен поток, ще преодолеете тази бариера и тогава за вас всичко ще изглежда другояче: отвън, в реалността, вече ще се прожектира филмът, който целенасочено сте снимали вътре във вас.

РЕЗЮМЕ

Найрадикалното и мощно действие е транслирането на своето намерение, на своя филм, без значение какво става наоколо.

Нещо ви гнети? В транспорт на мебели, багаж ума ви светва червена лампичка. Трябва да се събудите и да включите режима на наблюдение.

След това се превключете от режима на унило следване на обстоятелствата и условията в активен режим на транслиране на своя филм.

Действителността е екран. Киното е там. А реалността е във вашата глава.

Каквото и да става на екрана на действителността, вие упорито и непреклонно транслирате своя сценарий, своя филм.

Вече не зависите от външния филм, а създавате свой.

ТРАНСПОРТ НА БАГАЖ, МЕБЕЛИ, КАСИ, СЕЙФОВЕ, ПИАНО, РОЯЛ, ТЕЖКИ МАШИНИ И ДР.

превоз транспорт на кашони при преместване от хамалиКнигата е към края си. Вероятно очите ви са се отворили за много неща, които са лежали на повърхността, но не са били очевидни. Пред вас превоз транспорт мебели се е разкрила реалността в непознат облик и отсега нататък няма да я гледате като всички останали. Това ви дава предимство, но само при условието, че искате да се освободите от зависимостите и уловките на социума.

Сега, в заключителната глава, можем да направим кратки изводи.

Защо не всички, които се хранят с жива храна, имат цветущ вид? Организмът е самовъзстановяваща се система, сам ще поправи всичко, но трябва да му се създадат подходящи условия за това и да декларирате намерението си.

Само жива храна не е достатъчна. Коритата на реките (съдовете) ще бъдат чисти, но тънки. Гребците (мускулите) няма да са обременени, но ще бъдат слаби. Необходимо е движение. Но и само то не е достатъчно. Храненето трябва да е пълноценно и физиологично, иначе ще получите интоксикация и изтощение.

Не е достатъчно само намерението. Ако не вземете предвид предишните фактори, то няма да има достатъчна Сила.

Хранене, движение, намерение – ако са налице тези три съставни части, всичко ще се възстанови и ще се оправи.

Защо транссърфингът не работи за всички и не винаги както трябва?

Съвременният човек е обсебен от системата. Съзнанието му е замъглено. Организмът му е затлачен. Енергетиката му е слаба. Клапата на животоподдържащата му система е притворена почти докрай. Подсъзнанието му е претрупано с информация. Има хранителна и информационна зависимост, соматични и ментални уловки.

Бреме + клапа + уловки + зависимости = човекът е обсебен.

Освен това човек се намира във властта на огледалната илюзия. Той е потребител, а не създател. Приемник, а не транслатор. Как при тези условия транссърфингът все още работи, е учудващо. Но и тук има огромен потенциал.

Ако той се освободи, ще се разкрие реална Сила. Ключът към нея е в единството на всички съставни части.

Как мислим + Как се храним + Как се движим

Декларация + Констатация + Действие

Транслиране на намерението

Собствен филм

Когато отворите докрай своята клапа и се отървете от бремето, зависимостите и уловките, вашата Сила значително ще нарасне. А когато се превърнете от приемник в транслатор, възможностите ви ще бъдат ограничени само от намерението ви. Ще можете да си създадете всякакъв свят.

И така, системата е разбита, облаците са се разпръснали. Сега, уважаеми читатели, ви моля да се върнете към предговора, може би не всичко ви е станало ясно. Прочетете го пак. И тогава може ли всичко ще се нареди в пъзел и пред вас ще се разкрие ясна картина. А ако решите да препрочетете книгата, тя като холограма ще разкрие пред вас нови, неосъзнати до момента гледни точки.

Нека във вашия свят винаги да сияе дъга и да свети слънце!


Log out of this account

Leave a Reply

Call Now ButtonОбади се сега