Повече за нас и хамалските ни услуги

Повече за нас и хамалските ни услуги

Да работиш с хамали е истинско удоволствие защото се срещаш с истински мъже подобни на теб желаещи да приложат силите си за нещо полезно а именно да помогнат на хората за преместване на тежкото, което е неприятно на всеки. От десетки години в България се създадаха групи от хамали с професионална насоченост, тоест това вече не са онези старите носачи нямащи подготовка и въобще представа както представлява товаро-разтоварването в развитите Европейски държави. Деня на промяната не закъсня и сега всеки клиент може да разчита на добри опции като транспортни услуги, опаковане на вещи, осигурена база за складиране на стоки и материали и т.н.

Малко са хората, които поне веднъж не са били пред дилемата, кой ще помогне за пренасяне на тежкото имущество дори и ние хамалите пишещи в този блог сме се озовавали в позицията да търсим помощ от приятел за пренос на някое друго телевизорче или канапенце. Първоначално цените бяха наистина свирепи, няма две мнения но сега след като има видима конкуренция за хамалски услуги вече може да се намерят приемливи оферти за извършване на преместване в страната и дори чужбина.

nameto.JPG

Ние сме едни от хорта можещи да ви предложат възприемливи цени за пренос и доказано качество. Прочетете на какво сме способни в сферата на преместванията и ако сметнете, че желаете да ни използвате може да се свържете с нас посредством Хамали Попай в цялата страна. Обаждайки ни се вие ще получите детаилна информация относно цените и сроковете, в които може да се вместите за преместване или друга работа положена от екипа хамали.

В списъка с възможности сме включили вариант за закупуване на опаковки, използване на склад, опаковане на стока и още много полезни действия от организираната работна група хамали. Новините от нас както винаги четете тук и не пропускайте да ни повикате на работа ако имате нужда от помощ.


Log out of this account

Leave a Reply

Call Now ButtonОбади се сега