Полезно

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ И ПРЕПОРЪКИ ОТ СТУДЕНТИ „ХАМАЛИ СОФИЯ“ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕТО И ХАМАЛСКИТЕ УСЛУГИ

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВАПРОСИ ЗА НАШИТЕ ХАМАЛИ И УСЛУГИ
 

Зашо да изберете Хамали София

Далгогодишниат ни опит в хамалските услуги, опитните хамали с които разполагаме, хилядите преместваниа извщршени от нашите Хамали, ни правят професиаоналисти в областа на хамалските услуги. За нас няма невазможни неша в сферата на ПРЕМЕСТВАНЕТО. Всеки ден трупаме опит в Преместването на дома и офиса, преместване на големи фирми с над 200-300 работни места, така и малки локални преместваниа.Имаме и хамали, специалисти в пренасяането на огнеупорни каси, рояли тежести над 800 кг. Затова Можете спокоино да се доверите на нашите ХАМАЛИ и УСЛУГИТЕ които изваршваме. Не се колебайте ако имата ако се двоумите за избора си на фирма за ХАМАЛИ изберете ХАМАЛИ СОФИ9

Колко пари ше ми излезе преместването на дома или офиса

Които е ползвал хамалски услуги знае че това е скьпа услуга. Цените в Хамали София се определят по наколко варианта , чрез предварителен оглед, на час за хамалите и транспорта (не вклучва преместванети на огнейпорни сейфове, пиана и апаратура над 100кг), или чрез подробна информация по телефона ( само за локални и по малки премествания ).

Какви Хамали работят при вас?

В Хамали София рабатят млади и интелигентни хора, много добре платени и готови да с е справ ят с всяка една ситуация. Всички са бивши студенти или все оше учашти. Нашит Хамали са с далгогодишен опит в хамалските услуги и преместването.

Как се заплаща за ползване на Хамали

Паплаштането може да стане по няколко начина, след изваршването на Хамалски Услуги, преди започването на работа или частично . Преди всяка работа с е подписва договор за даденото преместване, уговарят се условиата, след прекратяване на работата се подписва приемно – предавателен протокол. За порьчка на Хамали за друг град е задалжително оставяне на капаро.Заплаштането за хамали може и да е по банков пат или с касов бон.

Поемате ли отговорност за пренасяното имущество

Разбира се.. Макар и нашите хамали да са с голям опит в преместването, никои не е застрахавон от тези неша. При повреда от наша страна фирмата вазстановява на 100% вазникналите шети ако те се далжат от неправилно преместване от наш хамалин. При вазникване на повреда от трета страна Фирмата не носи отговорност. Гаранция не носим и при транспортни услуги от Хамали София при който клиентат си еопаковал сам багажа или при подредба на багажа в транпортното средство от негова сртрана а не от хамали от фирмата!!

Разполагате ли с специалисти за монтаж и демонтаж

Хамали Софиа разполага с професионални монтажисти за разглобяване на всякькав вид мебели, кухни, легла и др. За климатици ракове, сьрвари и друга специализирана техника е нужно предварително да се консултирате с специалис от Хамали София.

Мога ли да порачам Хамали през ношта?

Да хамали София предлага на свойте клиенти хамали и за през ношта, ползват ни доста фисрми за кетеринг услуги който имат нужда от хамалски усуги по всяко време на деноноштието. Примерно след големи концерти и празненства се налага на нашите хамали да полагат ношен труд, до толкова доколкото е необходимо. Разбира се заплаштането е с 50% по скапо от хамалите който се ползват през деня

Мога ли да започна работа в Хамали София

Хамали Софиа като млада и бярзоразвиваша се фирма за хамали и транспортни услуги, може да се започне работа в няколко отдела , Хамали за преместване на офиси и апартаменти, желателно е да са физически здрави комуникативни и да могата да земат решениа в саздалите се ситуации, Транспортни услуги в Хамали Софиа тьрси да назнчи Хамалин Шофиор с категориа С. Назначаването става след среша с урравителя на Хамали София. Подписва се трудив договор. Желаешите да работят при нас може и да работят почасово на повикване, за хора работеши на смени или студенти.

Може ли да се порача само transport без hamali

Да Хамали София разполага с голяама транспортна база с камиони от 1 до 20 тона. Камионите и бусовете само за транспортни услуги се таксувата за час или за километар пробег ва зависимост от килограмите и товароподемноста. Транспортните средстава са снабдени с падаши бордове и всички разрешителни за страната.


Call Now ButtonОбади се сега