Опаковане

СТУДЕНТСКО СДРУЖЕНИЕ „ХАМАЛИ СОФИЯ“ ПРЕДЛАГА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ОПАКОВЪЧНИ УСЛУГИ И ОПАКОВАНЕ НА БАГАЖИ

За да са защитени Вашите вещи по време на пренасяне, е нужно тяхното опаковане да бъде извършено не само усърдно, но и за него да бъдат се използвани качествени опаковъчни материали. За Ваше удобство и улеснение, Сдружение „Хамали-София” Ви предлага набор от различни видове кашони и опаковъчни материали.

ТРАНСПОРТ ОТ ХАМАЛИ СОФИЯ
 

  • Квалифицирани и обучени хамали студенти
  • Гладко преместване за град София и Софийска област
  • Здрави кашони и опаковки
  • Надеждно опаковане и съхранение на багаж
  • Бързи транспортни услуги
  • Професионално отношение
  • Препоръки от хамалите
  • Конкуренти цени на хамалските услуги
  • Уважение и добре свършена работа

Ако решите да опаковате вещите си сами, ние Ви препоръчваме да следвате следните съвети, които ще спомогнат за безопасното транспортиране на Вашето обзавеждане, но и за лесното разопаковане и подреждане.

Как да организирате опаковането?

За да организирате опаковането на вашите вещи, НЕ оставяйте за последния момент. Нужни са Ви поне две седмици, за да планирате опаковането. Не подценявайте този етап от Вашето пренасяне, тъй като липсата на опит в местенето може да Ви подведе и да не разположете оптимално във времето различните етапи на пренасянето.

Ако решите за оставите нещата на нашите професионални умения, можете да разчитате на опита на хамалите ни, които ще се справят за максимално кратък срок в рамките на един работен ден, в зависимост от количеството и спецификата на вещите и предметите. Хамалите ни са оборудвани с различни размери кашони, опаковъчна хартия и материали и по този начин ще Ви спестим време да мислите и за тези неща и да се насочите към планирането на други етапи от Вашето преместване.

Опаковане

Препоръчваме Ви опаковането на вещите Ви да бъде извършено на базата „стая по стая”. За тази цел се маркира всяка кутия с надпис (или номерация) на стаята отгоре и поне от две страни и се прави списък със съдържанието.

При опаковането на по-специфични вещи – например нощни лампи или абажури Ви препоръчваме да махнете крушките.

Предмети и вещи от първа необходимост – тоалетна хартия, паста за зъби и четки за зъби, лекарства, закуски, кафе и кафеварка, фенерче, отверка, клещи, отварачка за консерви, чаши, прибори – опаковайте заедно и го предвидете да бъде натоварен последен и разтоварен пръв.

Освен това, своите индивидуални вещи и документи – банкови чекове, застрахователни полици, паспорти и лични карти, бижута, колекции от марки и монети и др.

Ако притежавате оръжие (ловно или трофейно), препоръчваме Ви лично да се погрижите или наблюдавате транспортирането му.

Не опаковайте

Отстранете стъклени рафтове от шкафовете, ключове и дръжки на вратичките на бюфети и т.н. Уведомете хамалите, ако имате предмети, изискващи разглобяване (полилей, големи стъклени покрития на маси и т.н), за да ги опаковат след разглобяването им.

Поради изискванията за безопасна работа и поради опасност за здравето на околните от хамалската услуга се изключва опаковане, преместване или съхраняване на лесно запалими материали като боя, лакове, разредители, бензин, керосин, масло, свещи, кибрити, бутилки с газ, аерозоли, амуниции и експлозиви.


Обади се сега